|
Post by ralithan on Apr 28, 2014 18:41:18 GMT 2
NICK: Ralithan Koliko dugo igrate MC: Oko 3 godine. Zašto želim igrati na serveru: Jer volim vanillu, igrao sam i ranije na vanilla serverima, kao BVS, SCS i ostalim... Koliko godina(najmanje 13): 14 Slike za prijavu: Evo ovo su gradjevine sa prijave za BVS - imgur.com/a/cLpCBOvu sam sliku nasao jos od stare 1.5.2 verzije - zaslike.com/files/vyqs7nk4t58tlh8a4c1m.pngI ovo je bilo sa prijave za BVS - imgur.com/a/uEvQOI to je to, sad idem radit nesto, pa cu dodat post dole kad zavrsim ! Kontakt: Pa preko skype, al nemam mic, nabavit cu poslje 1. maja!
|
|
|
Post by Sky_Kiki on Apr 28, 2014 20:28:55 GMT 2
NICK: Ralithan Koliko dugo igrate MC: Oko 3 godine. Zašto želim igrati na serveru: Jer volim vanillu, igrao sam i ranije na vanilla serverima, kao BVS, SCS i ostalim... Koliko godina(najmanje 13): 14 Slike za prijavu: Evo, ovo su gradjevine sa BVSa koje sam napravio u 5 dana, pa sam dobio bezveze ban i više neigram tamo.. Evo ovo su gradjevine sa prijave za BVS - imgur.com/a/cLpCBOvu sam sliku nasao jos od stare 1.5.2 verzije - zaslike.com/files/vyqs7nk4t58tlh8a4c1m.pngI ovo je bilo sa prijave za BVS - imgur.com/a/uEvQOI to je to, sad idem radit nesto, pa cu dodat post dole kad zavrsim ! Kontakt: Pa preko skype, al nemam mic, nabavit cu poslje 1. maja! Od mene imaš DA
|
|
|
Post by r3nato on Apr 28, 2014 21:07:31 GMT 2
NICK: Ralithan Koliko dugo igrate MC: Oko 3 godine. Zašto želim igrati na serveru: Jer volim vanillu, igrao sam i ranije na vanilla serverima, kao BVS, SCS i ostalim... Koliko godina(najmanje 13): 14 Slike za prijavu: Evo, ovo su gradjevine sa BVSa koje sam napravio u 5 dana, pa sam dobio bezveze ban i više neigram tamo.. Evo ovo su gradjevine sa prijave za BVS - imgur.com/a/cLpCBOvu sam sliku nasao jos od stare 1.5.2 verzije - zaslike.com/files/vyqs7nk4t58tlh8a4c1m.pngI ovo je bilo sa prijave za BVS - imgur.com/a/uEvQOI to je to, sad idem radit nesto, pa cu dodat post dole kad zavrsim ! Kontakt: Pa preko skype, al nemam mic, nabavit cu poslje 1. maja! hmm... Vidim da si se potrudio ali mi nekako fali malo dedatalja, od mene bi biolo ne ali posto si se 1. prijavio na forum ocekuj da cemo te kontankirati kada dobijes mikrofon ;D, samo na reci svoj skyp nick...
|
|
|
Post by ralithan on Apr 29, 2014 8:23:57 GMT 2
Hvala, ali nisam baš siguran kad ću dobit mic, bilo bi mi drago da odma dobijem ip pa da krenem sa igrom, ako ne, da preko mobitela udjem na skype mada sumnjam da ce sve radit kako treba.
|
|
|
Post by swagaliciousgunz on Apr 29, 2014 10:40:40 GMT 2
NICK: Ralithan Koliko dugo igrate MC: Oko 3 godine. Zašto želim igrati na serveru: Jer volim vanillu, igrao sam i ranije na vanilla serverima, kao BVS, SCS i ostalim... Koliko godina(najmanje 13): 14 Slike za prijavu: Evo ovo su gradjevine sa prijave za BVS - imgur.com/a/cLpCBOvu sam sliku nasao jos od stare 1.5.2 verzije - zaslike.com/files/vyqs7nk4t58tlh8a4c1m.pngI ovo je bilo sa prijave za BVS - imgur.com/a/uEvQOI to je to, sad idem radit nesto, pa cu dodat post dole kad zavrsim ! Kontakt: Pa preko skype, al nemam mic, nabavit cu poslje 1. maja! Sve ti je ekstra, samo ove kuce na pocetku su mi nekako jednostavne al sve u svemu imas DA od mene:)
|
|
|
Post by ralithan on Apr 29, 2014 11:27:43 GMT 2
Hvala, kad ću dobit IP pa da krenem s igrom, a ono za intervju, nezz kad ću dobit mic
|
|